Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΟΚ 1 - 3

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 την Καλλονή εκτός έδρας κι επιστρέφει στις επιτυχίες, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλάους Αθανασιάδη ο οποίος σκόραρε δύο φορές - Προσωρινά είχε ισοφαρίσει ο Μανούσος.
ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο Δικέφαλος είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Έκλεισε τους χώρους και προσπάθησε, με κάθετες πάσες να διπλασιάσει τα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.
Οι παίκτες της Καλλονής επιχείρησαν μακρινά σουτ, με τους Καλτσά, Μπαργκάν και Μανούσο, τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο. Στο 39ο λεπτό, σε μία ανύποπτη φάση, ο Γιάννης Σκόνδρας ανέτρεψε μέσα στην μεγάλη περιοχή τον Γιώργο Μανούσο, με τον κ. Δελφάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή ανέλαβε την πρωτοβουλία και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας για την ανατροπή. Οι Σάμπα, Μπαργκάν και Τσαμπούρης επιχείρησαν μακρινά σουτ, τα οποία όμως δεν ανησύχησαν τον Γλύκο. Ο ΠΑΟΚ με τον Μακ το 77΄μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, γύρισε στον Αθανασιάδη κι αυτός, προ κενής εστίας διαμόρφωσε το 1-2. Στο 90 ο Δικέφαλος εκμεταλλεύτηκε τα κενά και έκανε το 1-3 στο εξαιρετικό πλασέ του Μυστακίδη.
Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε (86' Χιντασέλι), Καλτσάς (89' Γιουράκης), Μπαρκάν, Γεωργίου, Κεϊτά, Σάμπα (80' Μάρκοβιτς), Μανούσος
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Ροντρίγκες, Λέοβατς (60' Μυστακίδης), Πέλκας (65' Γκολάσα), Μακ (80' Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου