Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0 - 1

Ο ΠΑΣ είχε τις ευκαιρίες, ο Λεβαδειακός το γκολ και οι Βοιωτοί έφυγαν και φέτος από τους Ζωσιμάδες, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις και δεύτερη στο πρωτάθλημα. Ο σύλλογος της Λιβαδειάς σκόραρε με τον Μίνγκα, έφυγε με τους τρεις βαθμούς από τα Γιάννενα και πήγε στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -3 από την πεντάδα.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο αγωνιστικό μέρος, είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε για ένα γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα στο σκορ. Η άμυνα του Λεβαδειακού όμως είχε καλύψει όλους τους χώρους, με αποτέλεσμα οι σέντρες και οι στημένες φάσεις που επιχειρούσε ο ΠΑΣ να απειλήσει την εστία να μην περνούν.
Ο Λεβαδειακός βρήκε και δίχτυα σε μια και μοναδική φάση που έκανε. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, ο Μάντζιος έφυγε από τον Μπέριο και έκανε το σουτ, με τον Βελλίδη να αποκρούει, όμως ο Μίνγκας εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα των γηπεδούχων και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1 στους Ζωσιμάδες.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Γιάκος (57' Λίλα), Μανιάς, Μπέριος, Ακόστα (81' Φερφελής), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (71' Σαπαλίδης), Καρανίκας.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Νικολάου, Μανωλάς, Μαχαίρας (76' Μάγκας), Ουόν, Γιακουμάκης, Τριποτσέρης, Ντομοβτσίσκι (78' Καψάσκης), Μάντζιος, Μίνγκας (90'+2' Τόπι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου