Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ντόρτμουντ - ΠΑΟΚ 0 - 1

Ιστορία έγραψε με την νίκη που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο φινάλε του 3ου ομίλου (6η αγωνιστική) του Europa League. Με το γκολ του Μακ στο 33΄ ο «δικέφαλος» του Βορρά νίκησε 1-0 τη Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν Στάντιον» και αποχαιρέτησε με τον ιδανικότερο τρόπο τη διοργάνωση.
Την απογοήτευσή του για την ήττα από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.
  «Είμαι σίγουρα απογοητευμένος. Δεν κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και παρότι είχαμε 3-4 μεγάλες ευκαιρίες δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και δεν κερδίσαμε. Η κατάσταση πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ήταν δύσκολη γιατί είχαμε χάσει την επαφή μας με την Κρασνοντάρ. Είχαμε τη φρεσκάδα που ήθελα να δω, αλλά στην πορεία χάθηκε κάπου η ένταση και ο σεβασμός στο σημερινό παιχνίδι. Ίσως φταίω κι εγώ για αυτό. Παίξαμε με το μυαλό μας στην Κυριακή. Θα έπρεπε να το έχουμε, αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό. Έτσι καταλήξαμε να χάσουμε στο σημερινό παιχνίδι».
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ικανοποιημένος ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ και χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντόρτμουντ ως «τη σημαντικότερη της προπονητικής καριέρας του».
  «Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την τεράστια νίκη μας. Αισθανόμαστε καλά. Ξέραμε πως θα πρέπει να παίξουμε σφιχτά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο άθλημα, γι’ αυτό και είναι το πιο συναρπαστικό. Ξέραμε πως θα έχουμε στο παιχνίδι 2-3 ευκαιρίες και σε αυτές θα έπρεπε να σκοράρουμε. Εμείς το πετύχαμε η Ντόρτμουντ όχι. Έπρεπε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που θα είχαμε το καταφέραμε. Η Ντόρτμουντ όχι. Είναι πολύ σημαντική νίκη για το πρεστίζ του συλλόγου στην Ευρώπη. Από σήμερα κιόλας όμως σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου