Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1 - 1

Παναιτωλικός και Ατρόμητος ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία, σε ένα πολύ πλούσιο σε φάσεις παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.
Ένας αγώνας με γρήγορο ρυθμό, και με πολλές φάσεις. «Η μπάλα συνέχεια πάνω κάτω» ένα εξαιρετικό ματς. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Δημήτρης Κυριακίδης έπιανε τα άπιαστα συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να πάρει η ομάδα του τουλάχιστον έναν βαθμό με το 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο και δίκαια είναι ο πολυτιμότερος του αγώνα και της αγωνιστικής συνολικά.
Πάλι καλά που ο Ατρόμητος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας και δεν τον τιμώρησε η μπάλα με τις τόσες φάσεις για γκολ που δημιούργησε. Ο Μπρίτο, μπορεί να σημείωσε το τέρμα υπέρ της ομάδας του ανοίγοντας το σκορ, έχασε όμως τουλάχιστον πέντε τετ α τετ και έχασε την ευκαιρία για να δώσει το τρίποντο στην ομάδα του Περιστερίου. Να μην αδικήσουμε και τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, ο Γκορμπούνοφ στάθηκε στο ύψος του κάνοντας σημαντικές αποκρούσεις, έστω και λιγότερες από τον Κυριακίδη. Ο Τραϊανός Δέλλας απόψε πήρε τον πρώτο βαθμό του ως τεχνικός του Ατρόμητου.
Στο 65΄ ο Μπρίτο με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 0-1 για λογαριασμό του Ατρόμητου, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Βιγιαφάνες ισοφάρισε από το ύψος του πέναλτι.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κουτρομάνος (87' Βασιλείου), Κούσας, Παπάζογλου (72' Χαντάκιας), Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Μύγας, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Ρουσκουσέδα (78' Ντάνι Μπεχαράνο), Μαρκόφσκι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Λημνιός (83' Μ. Στόιτσεφ), Μπαστακός (72' Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Μπρίτο (90+ Μπάλας), Ναπολεόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου