Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 3 - 1

Ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, επικράτησε στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γήπεδο Καραϊσκάκης» του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-1. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την 11η συνεχόμενή τους νίκη, ενώ αν κατοχυρωθεί υπέρ τους το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει κάνει 12 συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο Ολυμπιακός με ένα πέναλτι προηγήθηκε στο σκορ που σφύριξε ο Κύζας, σε ανατροπή του Μιλιβόγεβιτς μέσα στην περιοχή, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές έπαιρναν θέση για εκτέλεση κόρνερ.
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φοροτούνης σημειώνοντας το 1-0 στο 73' ενώ ο ίδιος παίκτης στο 80' έκανε το 2-0. Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Ιντέγε Μπράουν στι 87' ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Γιάννου στις καθυστερήσεις.
Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Κασάμι (46' Φουστέρ), Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουακού, Σεμπά (62' Ερνάνι), Ντουρμάζ (74' Τσόρι) και Ιντέγιε.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας (71' Χαμντανί), Κουρμπέλης, Φερνάντεζ (66' Φούντας), Λανζαρότε, Παπαδόπουλος και Μάσα (81' Γιάννου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου