Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2 - 1

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα δύσκολο τρίποντο απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό Πανιώνιο. Στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ η αμυντική γραμμή του Πανιώνιου φέρει μεγάλη ευθύνη. Ο Πανιώνιος δεν έδειξε ότι ήθελε το ματς, και επιθετικά δεν έκανε τίποτα εκτός από το φάουλ του Οικονόμου. Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ με τον Μακ στο 12ο λεπτό στο πρώτο ημίχρονο. Τα επόμενα λεπτά του ημιχρόνου, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά.
Ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 1-1 στο 47΄με το καταπληκτικό φάουλ του Οικονόμου, σε ένα ανύπαρκτο φάουλ που υπέδειξε ο διαιτητής.
Ο Δικέφαλος στο πεντάλεπτο 75'-80' πίεσε ασφυκτικά την εστία του Πανιώνιου για το δεύτερο γκολ που θα του έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε πολύ να κάμψει την αντίσταση του Πανιώνιου πέτυχε το γκολ της νίκης, με κεφαλιά, στο 78' με τον Γιώργο Τζαβέλλα.
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Γλύκος, Βιτορ (60' Κωνσταντινίδης), Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης Γκολάσα (46' Κάτσε), Λέοβατς, Ροντρίγκες, Πέλκας (55' Σάμπο), Αθανασιάδης, Μακ
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Αργυρόπουλος, Μασούρας (75' Καθάριος), Μπουμάλ, Σιώπης, Κόρμπος, Καραμάνος (54' Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου