Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Πανθρακικός - Ολυμπιακός 3 - 4

Τη 13η νίκη σε ισάριθμους αγώνες πήρε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 4-3 του μαχητικού Πανθρακικού στην Κομοτηνή καταρρίπτοντας έτσι την επίδοση της ομάδας του Μπούκοβι από τη σεζόν 1966-67.
Ωραίο παιχνίδι έγινε στην Ξάνθη όπου ο Πανθρακικός δεν άφησε το παιχνίδι να τελειώσει από νωρίς, αγχώνοντας τον Ολυμπιακό έως τα τελευταία λεπτά.
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με ένα πέναλτι του Σερφά στον Φινμπόγκασον για να γίνει το 2-1 με τον Φορτούνη, κι έπειτα τα πράγματα έγιναν πολύ πιο απλά για τους «ερυθρόλευκους». Άλλα δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους με τους Φινμπόγκασον (πέναλτι) και Σερφά και ενώ έδειχνε ότι το ματς θα έληγε ως έχει, ο Πανθρακικός αντέδρασε, μείωσε με τον Ηλιάδη σε 4-2 στο 87’, και στο 91’ έβαλε «φωτιά» στο ματς με το δεύτερο γκολ του Ντιγκινί για το 4-3.
Πανθρακικός: Πασχαλάλκης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Σετι, Ψάλτης (Μαρκόπουλος 75'), Μουδουρογλου (Ηλιάδης 58'), Μπαϊκαρά, Χαβίτο (Νικόλτσης 81'), Ντιγκινί.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουάκου, Ελαμπντελαουί, Καμπιάσο, Κασάμι, Φορτούνης (Τσόρι 72'), Ντουρμάζ, Ερνάνι (Ερνάνι 67'), Φινμπόγκασον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου