Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

SKODA Ξάνθη - Πλατανιάς 0 - 2

Ο Πλατανιάς εκμεταλλεύτηκε το κακό κλίμα στην Ξάνθη μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Κυπέλλου και επικράτησε 2-0 στα Πηγάδια οδηγώντας την στην τρίτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις!
Μετά από αυτή την ήττα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Η Ξάνθη είχε πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ δεν υπήρχε τρόπος ανάπτυξης στην επίθεση. Οι ακρίτες ήταν φλύαρου χωρίς ουσία  και αρκέστηκαν σε σέντρες, σε στημένες φάσεις και σε κάποια σουτ εκτός περιοχής.
Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από την Ξάνθη, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, σκόραραν με τον Κουλαμπαλι στο 28΄του πρώτου μέρους και τον Αναγκούλο στο 6ο΄. Οι Χανιώτες έφυγαν από τα Πηγάδια με μία πολύ σημαντική νίκη ΜΕ ΣΚΟΡ 0 - 2, που τους δίνει από νωρίς μεγάλο προβάδισμα στη μάχη της παραμονής.
Σκόντα Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Έλτον (46' Ορφανίδης), Λουσέρο, Ερέα, Φλίσκας, Λισγάρας, Ζαραδούκας (67' Ζαραδούκας), Ντιμιτρόφ (53' Νιέτο), Ράνος.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Ράμος, Μιλούνοβιτς (73' Ντίνας), Ανγκούλο (89' Τζιλβάν), Κουλιμπαλί, Μουνάφο, Βάντερσον, Σελίν (46' Ιτούα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου